Home » Новини » Мтел с нов пакет мобилен интернет до 750MB

Мтел с нов пакет мобилен интернет до 750MB

4 709 прочита

М-Тел разшири своето портфолио от услуги с нов пакет за сърфиранe в интернет. Атрактивната оферта е насочена към тези клиенти, които все още не са се възползвали от предимствата на мобилния интернет и имат нужда от изгодно предложение, което да им дава достатъчно месечно потребление. Именно такъв пакет е M-Tel Surf 750 MB, който осигурява 750 MB трафик на данни и се предлага с подарък – безплатно VMC устройство за достъп до мобилен интернет.

Всеки клиент може да се възползва от M-Tel Surf 750 MB само срещу 9.90 лева месечно за първите два месеца при подписване на едногодишен договор. Месечната такса остава същата и през първите шест месеца, но при избор на двугодишен абонамент. След изтичането на тези срокове до края на абонамента, месечната такса е 12.90 лева.

М-Тел е единственият мобилен оператор в България, който предлага скорости до 21 Mbps през HSDPA мрежата за download и до 5.76 Mbps през HSUPA за upload. М-Тел също така единствен предлага национално EDGE покритие, което осигурява скорост за пренос на данни до 3 пъти по-висока от стандартната GPRS технология.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

One Response to Мтел с нов пакет мобилен интернет до 750MB

 1. дани

  18/10/2010 at 15:10

  добре звучи, със сигурност ще ги проуча :-)))

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  GD Star Rating
  a WordPress rating system

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

77 + = 87