Home » Марки » Apple » iPad » Мобилна версия на Amazon.com за iPad

Мобилна версия на Amazon.com за iPad

5 213 прочита

Amazon представиха пълен мобилен вариант на сайта си, специално разработен за iPad. Портала излиза по името Amazon Windowshop и представлява точно умалено копие на оригиналния сайт и ползва всички от най-важните му възможности. От компанията уверяват, че боравенето със сайта не е променено, а дори усъвършенствано благодарение на мултитъч интерфейса на iPad.

Amazon Windowshop от главата до петите е еднакъв с Amazon.com,” твърди изпълнителният директор на компанията Джеф Безос. “Не сме направили никакъв компромис с възможностите на сайта. Вместо това проектирахме негова умалена, но пълноценна версия, специално за iPad. Всичко останало е същото – същите ниски цени, същото бързо обслужване, същият каталог от продукти.”

Сайтът на Amazon, според много специалисти, е най-богатата онлайн търговска услуга. В него могат да се намерят продукти от почти всякакви категории – от книги, електроника, през градинарски инструменти и дори хранителни продукти. Благодарение на Amazon Windowshop, който ще се разпространява напълно безплатно през App Store, компанията стъпва все по-уверено и на пазара за мобилна търговия.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

80 − 77 =