Home » Новини » Бърз мобилен достъп до e-mail, социални мрежи и чат с услугата Waz’up на Globul

Бърз мобилен достъп до e-mail, социални мрежи и чат с услугата Waz’up на Globul

4 613 прочита

Нова услуга започва да предлага на клиентите си от оператора Globul. С Waz’Up получавате бърз и удобен достъп през мобилния телефон до електронна поща, социални мрежи, чат услуги и лични календари, както и възможност за съхранение и обмен на файлове навсякъде и по всяко време.

Потребителите на Waz’Up имат постоянен достъп до три е-mail адреса, включително адреси в най-популярните български и чуждестранни е-mail услуги като Gmail, Yahoo, abv.bg, dir.bg и mail.bg, възможност за автоматично получаване на e-mail заедно с календари и телефонни указатели, неограничен брой акаунти в IM услуги като ICQ, Google Talk, Yahoo Messenger и др., достъп до социални мрежи като Facebook, Twitter и You Tube, както и 100 МB за съхранение и обмен на файлове.

Услугата Waz’Up може да се използва през мобилен телефон както чрез специалното мобилно приложение, което се инсталира на телефона, така и чрез WAP портала на компанията MyGLOBUL (http://wap.globul.bg).

За да се активира услугата Waz’Up, потребителят изпраща безплатен SMS до кратък номер 1771. В отговор, той ще получи SMS с линк към WAP портала MyGLOBUL, където трябва да избере „Активиране”. При успешна активация, потребителят ще получи своето потребителско име и парола за ползване на услугата WAZ’UP.

Услугата Waz’Up се предлага срещу месечна такса от 7,90 лв. с включен ДДС, като всеки нов потребител на услугата ще я ползва един месец безплатно. Трафикът в рамките на приложението Waz’Up или мобилния портал MyGLOBUL са безплатни.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

One Response to Бърз мобилен достъп до e-mail, социални мрежи и чат с услугата Waz’up на Globul

  1. Pingback: Tweets that mention Бърз мобилен достъп до e-mail, социални мрежи и чат с услугата Waz’up на Globul | GSM Spot -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

56 − = 52