Home » Любопитно » Андреас Майерхофер е Мениджър на годината 2010

Андреас Майерхофер е Мениджър на годината 2010

3 624 прочита

 

Главният изпълнителен директор на М-Тел Андреас Майерхофер е Мениджър на годината 2010, като го посвети на служителите на М-Тел. Той е първият чуждестранен мениджър победител в най-престижния конкурс за висши мениджърски постижения в България, който се организира от списание „Мениджър” за трета поредна година. По общо мнение на участници и експерти, господин Майерхофер спечели приза в изключително оспорвана надпревара с останалите девет финалисти в най-силното издание на конкурса до момента. 

Призът му беше връчен лично от издателя на списание „Мениджър” господин Васил Мирчев. Победителят прие наградата с дълбок поклон и благодари на своите служители като обяви, че тази награда е и тяхна. Той добави още, че М-Тел е положил всички усилия в политиката спрямо служителите си дори в най-трудните кризисни времена. Мениджърът на годината призова бизнеса да последва М-Тел в активната му социална политика.

„Тази година, освен този приз, аз получих и моята най-голяма награда – моят син”, сподели от трибуната носителят на титлата „Мениджър на годината 2010”.

Андреас Майерхофер получи и новоучредената награда в конкурса – тази на зрителите на бТВ. Той е събрал най-много гласове в независимото оценяване чрез електронна анкета на сайта на телевизията.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

61 − = 52