Home » Новини » PlayStation 3 Move за първи път в България с Vivacom Net

PlayStation 3 Move за първи път в България с Vivacom Net

3 321 прочита

 

PlayStation 3 Move дебютира в България благодарение на Виваком. От 20 септември 2010 г. всички фенове на култовата игрова конзола могат да се сдобият с новото технологично предложение на SONY благодарение на VIVACOM. Устройството ще се предлага от оператора на равни месечни вноски от по 29.90 лв. при заявяване на някой от пакетите Vivacom NET.

Предвидена е възможност и старите абонати да могат да се възползват от предложението. Това може да стане при преподписване на текущ договор за услугата за период от две години. Офертата е валидна и за всички лоялни клиенти на телекома, които имат сключен договор за мобилни или фиксирани услуги от поне 6 месеца.

PlayStation 3 Move се състои от два самостоятелни компонента, които в унисон с конзолата се грижат са точното пресъздаване на всяко движение и действие на играчите –  Playstation Move Motion Controller и  PlayStation Eye.

Освен посочените компоненти, в пакета на VIVACOM са включени още две цели игри – Ridge Racer 7 Pla и Uncharted: Drakes Fortune Pla, както и демо игри за MOVE, които са напълно безплатни за клиентите на оператора. Това са двете най-продавани предложения на SONY до този момент.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

42 − = 39