Home » Марки » Nokia » Nokia N-series » Nokia стартира доставките на Nokia N8

Nokia стартира доставките на Nokia N8

4 848 прочита

 

След няколко отлагания на старта на доставки, от Nokia официално съобщиха, че първите бройки от Nokia N8 пътуват от заводите в Китай и Финландия. Логично е и първите щастливци, които ще се сдобият с устройството да са тези, направили своите заявки онлайн през сайта на компанията.

От Nokia се похвалиха, че N8 е модела, за който са получили най-голям брой предварителни заявки, като в тази връзка се надяват на потребителско търпение до като бъдат изпълнени всички заявени доставки. Nokia N8 бе подложен на не малко критики много преди да се появи на пазара. Въпреки това, от компанията залагат сериозни надежди да отвоюват загубени позиции на пазара именно с него.

Nokia N8 работи под Symbian^3, разполага с 3D чип, който се ползва както за мултимедийните приложения, така и за работата на интерфейса на модела. Сред останалите интересни характеристики са наличието на 12MP камера и оптика Carl Zeiss, HDMI изход, 3.5″ AMOLED дисплей с мултитъч и WebTV приложения за достъп до телевизионни предавания.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 6 = 3