Home » Новини » GoWeb Unlimited вече с безжичен рутер Huawei B 200

GoWeb Unlimited вече с безжичен рутер Huawei B 200

3 850 прочита

Предполагам повечето от вас, които в един или друг момент са имали ангажименти налагащи достъп до интернет, когато са в движение вече са разучили, а може би ползват, някоя от многото програми за мобилен интернет. Да, варианти много, макар да е учудващо, че има хора незнаещи за възможностите за 3G, 4G свързаност на територията на страната.

В случая ще стане дума за, бих го нарекъл допълнение, към възможностите достъпни за абонатите на Глобул. Телекома стартира предлагането на WiFi рутер Huawei B 200 към картите си за мобилен интернет. Предимства разбира се, че има. Най-простото е, че по този начин с една карта интернет може да бъде ползван от няколко потребителя. Дали посредством телефон или лаптоп няма никакво значение.

Предложението на Глобул е насочено към бъдещите абонати на някой от пакетите GoWeb Unlimited. Устройството ще се заплаща на цена 99лв при сключване на договор за някой от пакетите достъпни по програмата, а в случай, че избора ви се спре на GoWeb Unlimited 10000,  при 2 год. договор ще получите своя Huawei B 200 безплатно.

В случай, че сумата от 99лв не ви е по сърце, то от оператора са предвидили възможност за изплащане при  цена 4,90 лв х 24 вноски. Разбира се, за целта ще се наложи да подпишете договор за 2 години, но това е решение, което вие ще трябва да вземете.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 41 = 46