Home » Любопитно » Android » Google се изнервиха от Apple

Google се изнервиха от Apple

4 432 прочита

 

Само преди няколко дни Apple обявиха и представиха нововъведенията си в линията на iPod, iOS и нейната нова версия 4.1, както и не пропуснаха наред с обявените резултати да коментират, че „някои приятели“ изкуствено завишават своите данни за активации, причислявайки към тях обикновените обновления на софтуера.

Предвид отношенията и пряката конкуренция за пазари, не бе много трудно на Google да се досетят, че под „приятели“ Джобс визира именно тях. 

Пресцентърът на компанията подчерта, че при преброяване на активациите на Android не се отчитат обновленията. Освен това на преброяване подлежат само смартфоните, използващи услуги на Google. В началото на август изпълнителният директор на Google Ерик Шмид съобщи, че всеки ден в света се продават по 200 хиляди смартфона под управление на Android.

Той каза, че „Android демонстрира не просто феноменален, а невероятно феноменален ръст“ и още: „Бог знае докога това ще продължи“.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 51 = 58