Home » Любопитно » Globul достигна 100 000 абоната на фиксирани услуги

Globul достигна 100 000 абоната на фиксирани услуги

3 125 прочита

 

Абонатите на фиксираните услуги на GLOBUL вече sa 100 000, обявиха от телекома. Успехът идва само година след като компанията представи най-евтината фиксирана услуга на българския пазар за частни клиенти.

Независимо от продължаващия фактически монопол на историческия оператор (разбирай БТК) и поддържаният от него най-висок пазарен дял в този сегмент на пазара в целия Европейския съюз, над 10% от настоящите потребители на фиксираните услуги на GLOBUL са пренесли своите номера от мрежите на други оператори, за да могат да се възползват от изгодните предложения на GLOBUL.

Абонатите на GLOBUL Home разполагат с до 120 включени минути за национални фиксирани разговори и за международни разговори с мрежите от Зона 1 (Европа, САЩ, Канада) на месец, цена от 1 стотинка на минута за разговори с фиксираните номера от мрежата на GLOBUL и ниски цени за селищни и междуселищни разговори към всички останали национални мрежи след изчерпване на включените минути. Месечните такси за фиксираните телефонни услуги на GLOBUL започват от само 4,90 лв., а услугата се предлага без такса за първоначално включване.

С GLOBUL Home & Friends потребителите на фиксираните услуги на оператора могат да провеждат неограничени разговори с един мобилен номер от мрежата на GLOBUL, до 300 включени минути за разговори с други три мобилни номера от мрежата на оператора, както и до 150 минути за национални фиксирани разговори и за международни разговори с мрежите от Зона 1 на месец. Месечната такса е 9,90 лв.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

70 − = 65