Home » Марки » BlackBerry » BlackBerry 9105 Pearl у нас благодарение на Мтел

BlackBerry 9105 Pearl у нас благодарение на Мтел

5 226 прочита

BlackBerry 9105 Pearl разполага със стандартна цифрова клавиатура, използваща Sure Type технология. Специфичното при нея е, че съчетава QWERTY клавиатура с традиционна телефонна клавиатура. Това превръща устройството в идеалния телефон за всички потребители, които предпочитат традиционния начин за писане на съобщения.

SureType технологията осигурява предвиждане на думите при писане на съобщения и мейли, което е удобство, ако сте свикнали с ползването на подобна опция. BlackBerry 9105 Pearl поддържа 3G мрежа, разполага с Wi-Fi, GPS-навигация и MicroSD карта с памет 32GB, както и 3,15 мегапикселова камера.

Новият смартфон ще може да бъде закупен съвсем скоро в магазините на М-Тел. Той ще се предлага за 699 лева в брой при подписване на едногодишен абонаментен договор или за 599 лева при сключване на двугодишен договор. За по-голямо удобство на потребителите покупката на BlackBerry 9105 Pearl може да бъде и на изплащане на цена от 62,90 лева или 26,90 лева на месец в зависимост от продължителността на абонаментния план.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to BlackBerry 9105 Pearl у нас благодарение на Мтел

  1. Pingback: Tweets that mention BlackBerry 9105 Pearl у нас благодарение на Мтел | GSM Spot -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

70 − 62 =