Home » Марки » BlackBerry » BlackBerry пакети с неограничен интернет от Виваком

BlackBerry пакети с неограничен интернет от Виваком

4 426 прочита

 

От днес VIVACOM започва да предлага на българския пазар услугите на BlackBerry. Телеком операторът излиза на пазара с три модела с марката BlackBerry – смартфоните BlackBerry  Storm2 , BlackBerry  Bold  9700 и BlackBerry  Curve  8520. VIVACOM ще предлага BlackBerry Enterprise Server за корпоративни клиенти и BlackBerry Internet услуга за малки предприятия и частни потребители.

„С предоставянето на услугите на BlackBerry® за своите клиенти, телекомът вече разполага с пълен набор от решения за мобилен достъп до електронна поща, наред с VivaMail и Nokia Messaging“, заяви търговският директор на телекома Александър Димитров.

BlackBerry Enterprise Server е решение за компании, които управляват свои собствени e-мейл сървъри, като поредлага по-висока сигурност и политика на ИТ-контрол, което позволява сигурен и директен безжичен достъп до електронна поща и друга корпоративна информация.

BlackBerry Internet Service е предназначена за малки предприятия и физически лица. Тя позволява на потребителите достъп и поддръжка на до 10 фирмени и лични електронни пощенски кутии (включително Yahoo! Mail и Google Mail) от един телефон.

Абонатите на VIVACOM ще могат да избират между три пакета, които ще им позволят да общуват без да се налага да променят настоящия си абонаментен план. Трите допълнителни пакета предлагат съответно 100MB, 1000MB или неограничен пренос на данни на цени от 14.90 до 37.90 лв. на месец. Всеки от тях има включени SMS и MMS в мрежата на оператора, които се прибавят към наличните в съответния абонаментен план, който клиентът ползва в момента или който би искал да активира.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

83 − = 77