Home » Марки » Apple » Apple представи iOS 4.1, нови iPod както и постигнати резултати

Apple представи iOS 4.1, нови iPod както и постигнати резултати

6 168 прочита

Преди малко завърши събитието организирано от Apple. Въпреки, че стана дума за iPhone и iPad, основното внимание бе насочено към промените при iPod, предстоящата поява на iOS4.1 и обновения модел на работа на Apple TV.

Стив Джобс не пропусна да се похвали, че до момента са продадени 120 милиона устройства с iOS. Според статистиката на Apple ежедневно биват активирани 230 000 устройства, а от App Store се изтеглят по 200 приложения всяка секунда.

Apple представи и версия 4.1 на iOS, която според Джобс е с изчистени бъгове, като са добавени и допълнения като HDR снимки с комбинация от 3 кадъра. Потребителите ще могат да споделят HD видео онлайн през Wi-Fi връзка, а сериозна част от презентацията бе посветена на Game Center, качеството на графиката при игрите, както и демонстрация на някой от тях. Ъпдейта на операционната система ще е достъпен още следващата седмица.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Apple представи iOS 4.1, нови iPod както и постигнати резултати

  1. Pingback: Tweets that mention Apple представи iOS 4.1, нови iPod както и постигнати резултати | GSM Spot -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 83 = 85