Home » Марки » Apple » Apple представи новостите свързани с iPod

Apple представи новостите свързани с iPod

3 382 прочита

 

Днес Apple представи обновената си линия на iPod. Освен оповестени любопитни данни за продажби на продуктите, новата серия от музикални плейъри бе сред основните акценти на събитието организирано от компанията.

Това, което лично мен заинтригува най-много бе новият iPod touch. Новостите около него най-кратко могат да бъдат описани с едно изречение – iPhone 4, но без функцията „телефон“. Не мислете, че преувеличавам!

iPod Touch разполага с ретина дисплей, също като iPhone 4, с диагонал 3,5″ и резолюция 960 x 640 пиксела. Ползвания процесор е А4. Звучи ли ви познато? Плейъра работи под iOS 4.1, снабден е с две камери, като едната от тях е предвидена за видео чат посредством FaceTime, а с другата можете да снимате 720р HD видео. Модела разполага с Wi-Fi 802.11b/g/n и Bluetooth 2.1, високоговорител, а батерията стига за 40 часа слушане на музика или за 7 часа гледане на видео. iPod Touch ще се предлага с 8GB, 32GB и 64GB вградена памет при цени съответно $229, $299 и $399.


iPod Nano е в типичната си форма и за управлението му се разчита на 1,54″ сензорен екран с мултитъч и резолюция 240х240 пиксела. Джобс изтъкна, че при Nano компанията е успяла да постигне 46% по-малки размери и 42% по-малко тегло от предшественика му. Модела разполага с бутони за контрол на звука и щипка за носене, позволява редакция на плейлисти. Сред останалите функции са FM радио, педометър и интеграция с Nike +. Модела ще се продава при цена $149 за модела с 8GB памет и $179 за този с 16GB.

Дали за добро или лошо iPod Classic остава в страни от промените в линията на музикалните плейъри на Apple. За управлението му се разчита на бутони, а батерията осигурява 15 часа работа с едно зареждане. Модела ще се продава в 5 различни цвята и 2GB вградена памет на цена от 49 долара.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

66 − 63 =