Home » Новини » Повече минути, по-ниска такса за всеки прехвърлен номер към „Виваком“

Повече минути, по-ниска такса за всеки прехвърлен номер към „Виваком“

3 700 прочита

 

За пакетите VIVACOM Unicall при прехвърляне на номер от друг оператор Виваком дава два пъти повече включени минути за два пъти по-нисък месечен абонамент. С други думи за цени между 5 и 35 лв. потребителят получава до 100 часа разговори и 100 MB мобилен интернет на месец към всички национални мрежи през първите три или шест месеца, в зависимост от срока на договора си.

От началото на август преносимостта на номерата вече се извършва по опростена процедура на „едно гише”. Процедурата е абсолютно безплатна и вече не включва издаването на сертификат от оператора, който клиентът иска да напусне. Това прави процеса по прехвърлянето изключително бърз и лесен, и спестява на потребителите обикалянето между офисите на стария и новоизбрания мобилен оператор.

Промоционалната оферта с 50% отстъпка от месечната такса и двойно повече включени минути е валидна само за нови абонати на VIVACOM, които прехвърлят своя номер към мрежата на телекома до края на октомври.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

27 − 22 =