Home » Марки » Nokia » Nokia E-series » Новото попълнение в бизнес серията – Nokia E7

Новото попълнение в бизнес серията – Nokia E7

5 652 прочита

Nokia E7, както и сами може би се досещате от серията, е новото попълнение към бизнес моделите предлагани от финландците. Моделът, както бе представен и от тях, е новият комуникатор, чиято насоченост е към бизнес потребителите на марката.

Nokia E7 може да ви предложи всичко, от което ще имате нужда за да работите и в движение – от Microsoft Exchange ActiveSync за синхронизация с корпоративен мейл, през QWERTY, което да улесни боравенето ви с документи, възможност за споделянето на съдържание върху голям екран чрез интегрирания HDMI изход и още какво ли не.

Nokia E7 разполага с 4″ поляризиран сензорен AMOLED екран с резолюция 640х360 пиксела, 8МР камера и запис на видео при  720р видео, Dolby Digital Plus, а също и 16GB вградена памет. Сред останалите характеристики на модела са Bluetooth 3.0, GPS приемник, Wi-Fi 802.11 n и USB on the go.

E7 е всичко друго, но не и малък. При дебелина на корпуса от приемливите 13,6 мм, теглото на телефона е сериозно – цели 176 грама. Очакванията са да се появи в продажба преди края на годината при цена от 495 евро.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Новото попълнение в бизнес серията – Nokia E7

  1. Pingback: Tweets that mention Новото попълнение в бизнес серията – Nokia E7 | GSM Spot -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 2