Home » Новини » Мтел реши проблема със системата за обслужване на клиенти

Мтел реши проблема със системата за обслужване на клиенти

3 800 прочита

 

Мобилтел вече анонсира, в началото на септември компанията инвестира във въвеждането на нова платформа за обслужване на клиенти, която ще й даде възможност да направи следващата стъпка в постигането на възможно най-високо ниво на обслужване в отговор на индивидуалните нужди и очаквания на всеки клиент.

След провеждане на необходимите тестове и проверки по системата оператора обяви, че първите фактури от септемврийския цикъл вече са издадени. променените срокове за излизане на фактурите не се отразяват на срока на потребление, който те отчитат. Фактурите включват, както обикновено, избраните от клиентите отстъпки и придобивки съгласно техния тарифен план.

Клиентите, чиито фактури са готови, могат да проверят тяхната стойност през автоматичното гласово меню. Останалите клиенти ще получат смс, когато фактурата им е изготвена. Единствената промяна, до която води забавеният график на издаване на фактурите, е отсроченият период за плащане от 15 дни, който стартира от датата на издаването й.
Клиентите на Мобилтел могат да се свързват напълно безплатно с Центъра за обслужване на клиенти на *88. Най-често задаваните въпроси и техните отговори са публикувани на официалния сайт на компанията: www.mtel.bg.

Автоматичната проверка на текуща сметка и оставащи минути ще бъде достъпна след като новата платформа бъде напълно адаптирана.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 − 10 =