Home » Новини » Мтел пуска специални промоции за 15-я си рожден ден

Мтел пуска специални промоции за 15-я си рожден ден

4 628 прочита

 

На 15 септември 1995 година преди точно 15 години е даден официалният старт на първата GSM мрежа в България – тази на Мобилтел. По повод своя празник, от 15 септември Мобилтел стартира две промоции за частни и бизнес клиенти.

Специално за 15 годишнината си компанията разработи и от утре ще предложи два нови тарифни плана за частни клиенти: M-Tel ACTIVE и M-Tel ACTIVE+. С тях М-Тел предоставя на своите клиенти до 600 безплатни минути на месец за разговор към всички национални мрежи и конкурентни цени за разговори след изчерпването им.

Новите тарифни планове M-Tel ACTIVE и M-Tel ACTIVE+ включват още неограничени безплатни разговори към Любим номер, до 200 безплатни SMS-а в мрежата на Мобилтел и цена от 0,10 стотинки на мегабайт за мобилен интернет. Месечните такси са съответно 19,90 за M-Tel ACTIVE и 29,90 лева за M-Tel ACTIVE+.

Бизнес клиентите на телекома ще бъдат зарадвани с безплатни разговори в рамките на промоционалното предложение „Бизнес разговори”. То дава възможност за напълно безплатни разговори с над 70% от фирмите в България, които са клиенти на Мобилтел. Промоцията е валидна от 15 септември до 31 октомври с абонамент за тарифни планове Бизнес класа.

През целия септември телекомът радва клиенти и приятели с редица изненади и промоции. Кулминацията ще бъде грандиозният, безплатен концерт в компанията на световните топ изпълнители – Енрике Иглесиас, Шугабейбс и Соник. Събитието е насрочено за 29 септември и ще се проведе в парковото пространство зад музея „Земята и хората”.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Мтел пуска специални промоции за 15-я си рожден ден

  1. Pingback: Tweets that mention Мтел пуска специални промоции за 15-я си рожден ден | GSM Spot -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

90 − 83 =