Home » Любопитно » Енрике идва за концерта на М-Тел с 20 души екип

Енрике идва за концерта на М-Тел с 20 души екип

3 237 прочита

 

Енрике Иглесиас идва с 20 души екип за мега концерта по повод 15-годишнината на Мобилтел. Британското трио Шугабейбс ще са в компанията на екип от 18 души, а Соник идва с петима придружители.

Екипът на Енрике каца в България два дни преди датата на събитието, на 27 септември. Звездата ще пристигне в София най-вероятно в деня на концерта. Той и хората му ще стъпят на родна сцена за първи път по повод годишнината на Мобилтел.

Безплатният концерт в компанията на световните изпълнители – Енрике Иглесиас, Шугабейбс и Соник, е най-голямото от поредицата събития, посветени на 15-я рожден ден на Мобилтел. Целият септември ще изобилства от редица изненади, интересни събития и промоции, а събитието на годината – мега концертът, подарък от М-Тел за настоящи и бъдещи клиенти, е насрочен за 29 септември. Мястото на концерта все още се пази в тайна.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

22 − = 17