Home » Марки » SonyEricsson » Втори дисплей за вашия SE с Sony Ericsson LiveView

Втори дисплей за вашия SE с Sony Ericsson LiveView

3 934 прочита

 

Sony Ericsson представиха доста интересен аксесоари към смартфон серията си Android – Sony Ericsson LiveView. Посредством Bluetooth тази малка джаджа се свързва с телефона ви и практически може да бъде ползвана като втори дисплей и управление на смартфона.

Sony Ericsson LiveView разполага с 1,3 инча дисплей с резолюция 128 х 128 пиксела. Посредством него можете да прегледате съобщенията си, да управлявате музикалния плейър, да проверите акаунтите си в Twitter и Facebook или просто да прегледате пропуснатите си обаждания.

На задната част на корпуса на Sony Ericsson LiveView има щипка за удобство при прикрепяне към дрехи, но в случай, че не ви е удобно можете да бъде поставена в приставката във форма на часовник, като по този начин ръцете ви ще са свободни докато спортувате.

От компанията са се погрижили потребителите на LiveView лесно и бързо да могат да намерят приложения съвместими с него в Android Market посредством Sony Ericsson LiveWare.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

43 + = 47