Home » Любопитно » Бъкибол върти логото на Google днес

Бъкибол върти логото на Google днес

3 911 прочита

Ако днес сте ползвали търсачката Гугъл може би сте забелязали, че компанията отново е внесла динамика в логото си. Това се случва не за първи път, и както винаги е посветена на конкретна годишнина. Преди време по случай рождения ден на Исак Нютон имаше падаща ябълка.

Когато сложите курсора на мишката върху логото на Google ще видите, че този път е по случай 25 годишнината от откриването на бъкибол. „Какво, по дяволите, е това?“, бе първото, което си помислих. Картинката води към информацията за събитието, като по този начин можете бързо да намерите отговор на въпроса си.

Buckyball е сферичен фулерен. Фулерен е всяка молекула съставена изцяло от въглерод, във формата на сфера, елипсоид или цилиндър.

Е, сигурен съм, че сега ще спите по-спокойно, след като обогатихте общата си култура с още един факт благодарение на Google.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Бъкибол върти логото на Google днес

  1. Pingback: Tweets that mention Бъкибол върти логото на Google днес | GSM Spot -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 4 = 2