Home » Любопитно » Germanos даде старт на традиционния си фотоконкурс с Джони Деп

Germanos даде старт на традиционния си фотоконкурс с Джони Деп

3 758 прочита

В случай, че още не сте разбрали Джони Деп, който посети Бургас, всъщност е 23-годишният актьор Жоро и рекламира сайт за фотоконкурс. Пълното му име е Георги Велизаров.

Той беше главен герой в реклама на сайта Summershot.net, която измислихме, казаха идеолозите на кампанията Калоян Лалев и Борислав Петров. Днес те се появиха по медиите, за да обяснят замисъла си. До вчера на страницата на сайта течеше обратно броене, което известяваше, че съдържанието ще стане достъпно на 20 август. Там вече може да бъде видян и този клип.

Всъщност зад появата на звездата седят Германос и кампанията им за откриване на традиционния фотоконкурс за лятото. От 20 август до 30 септември 2010 г. GERMANOS очаква предложения за участие в конкурса, който през тази година ще бъде под надслова „Само поснимай”.

Освен досегашните категории „Снимка с фотоапарат” и „Снимка с телефон”, в това издание на конкурса GERMANOS добавят и две нови. Участниците в категорията „Фоторазказ” трябва да опишат своята лятна история в 12 снимки, а в категория „Видеоклип” ще се състезават аматьорски клипове с продължителност до 30 секунди.

Победителят в категория „Снимка с фотоапарат” ще спечели истинско фото-сафари в Африка, а голямата награда за първото място в категория „Фоторазказ” е курс по студийна фотография. Предметните награди в конкурса са осигурени от Nokia и Nikon.

Желаещите да участват, трябва да посетят страницата на конкурса www.summershot.net и да изпратят своите снимки и видеоклипове.

На 5 октомври имената на победителите ще бъдат обявени в интернет страницата на конкурса, а на 13 октомври те ще получат своите награди на специално събитие в столицата.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Germanos даде старт на традиционния си фотоконкурс с Джони Деп

  1. Pingback: Germanos даде старт на фотоконкурс с Джони Деп | Alabala.EU

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

80 + = 81