Home » Марки » SonyEricsson » Еко-телефона Sony Ericsson Elm от Globul

Еко-телефона Sony Ericsson Elm от Globul

3 998 прочита

Sony Ericsson Elm е част от серията GreenHeart™ на производителя и е новото „зелено” предложение от GLOBUL.

Sony Ericsson Elm предлага на потребителите пълно функционално решение в областта на мобилните комуникации, като в същото време допринася за опазване на околната среда и намаляване на въглеродните емисии. Телефонът е изработен от рециклирана пластмаса, без олово и вредни вещества, разполага с електронно ръководство за ползване, „зелен калкулатор”, а зарядното му устройство е с минимална консумация на енергия. Дизайнът му е изключително стилен – с естествени форми, следващи формата на ръката, и ергономична клавиатура.

Чрез приложението Widget Manager потребителите получават лесен и бърз достъп до личната им страница в дадена социална мрежа директно от екрана в режим на готовност, както и възможност за бърз преход към други социални мрежи. Моделът разполага с 5-мегапикселова камера с автофокус, музикален плейър и навигация „стъпка-по-стъпка” с A-GPS. Наред с това осигурява и по-висококачествено изживяване при разговор чрез функциите Noise Shield (заглушаване на околните шумове), Clear Voice (ясен глас) и Intelligent Volume Adaptation (интелигентна адаптация на силата на звука).

Sony Ericsson Elm се предлага в магазините на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори в два цвята на панела и в комплект със стерео хендсфри устройство HPM-60J GreenHeart. Цената на телефона е 8,50 лв. на месец при подписване на нов двугодишен договор с абонаментна програма GLOBUL Unlimited.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

63 − = 54