Home » Новини » От утре VIVACOM пуска цифрова телевизия през сателит

От утре VIVACOM пуска цифрова телевизия през сателит

4 682 прочита

Днес вече стана ясно ценовото предложение на Виваком по отношение новата им услуга – цифрова телевизия директно до клиента. Тя ще е достъпна навсякъде в страната  с три основни пакета, които включват над 70 канала с цифров сигнал и кристална картина.

Месечните абонаменти на VIVACOM TV започват от 9.80 лв. на месец за пакет от 40 телевизии, сред които освен ефирните канали влизат още bTV Cinema, Fox Life, спортната RING.bg, Евроком, Animal Planet, музикалните канали – MAD, City TV, Латина Ф, Балканика, детските – Е-KIDS и Супер7 и др. Най-големият пакет включва повече от 70 канала на цена от 17.80 лв. на месец. В момента средната такса на подобен пакет на пазара е около 20-25 лв.

VIVACOM TV може да бъде заявявана без обвързване със срочен договор. Вариантите за едногодишен и двугодишен договор обаче носят намаление на месечната такса за избрания пакет с 50% за първите три или шест месеца. Така за половин година потребителите, избрали пакета VIVACOM TV Старт, могат да гледат 40 канала само 4.90 лв., а тези, закупили най-големия пакет VIVACOM TV Екстра, ще гледат повече от 70 канала за по-малко от 10 лв. Потребителите на VIVACOM TV Екстра ще получават като подарък и възможността да гледат най-новите холивудски продукции през услугата Premium Digital.

Предимство за клиента е безплатно оборудване, единна месечна сметка за телефон и телевизия и монтаж до пет дни от заявяването на услугата. По думите на телекома VIVACOM TV предлага внимателната селекция на каналите във всеки едни от пакетите, така че дори и най-икономичният пакет да бъде достатъчно разнообразен и да покрива нуждите на всеки член от домакинството. Цифровата телевизия на VIVACOM предоставя още EPG (Electronic Program Guide) – информация за програмите на каналите за една седмица напред и възможност за родителски контрол.

VIVACOM TV се излъчва през най-големия спътников оператор Intelsat, с който компанията работи като партньор повече от 15 години. В най-скоро време предстои включването на още допълнителни канали и на HD (high definition) програми към основните пакети с цел клиентите да получат максимално добра услуга за своите пари.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to От утре VIVACOM пуска цифрова телевизия през сателит

 1. DVB-T

  28/10/2010 at 18:36

  Тези които вярват на рекламите са наивници. Внимавайте какво подписвате защото виваком са доказани измамници (същото важи и за Мтел и Глобул). За съжаление отново българската действителност се доказа пълната си „светлина“ в сферата на телевизията. Вече почти 6 години имаше хора които биеха секирата на преминаването от ефирно аналогово излъчване на цифрово. На тези които не знаят за какво става дума поясня че на 4-5 канала ще може да се гледат около 30 програми с отлично качество при това без да сте задължени със солени такси. Нашите държавни гниди направиха всичко възможно да НЕ преминем къмцифрово излъчване и прибраха от кабелните и сателитни оператори едни парички. Добре че сме задължени да преминем на цифрово ефирно излъчване от евросъюза. Понеже крайния срок за това преминаване към DVB-T наближава виваком се опитва да хване последния влак от голямото лапане и ще се опита да върже клиентите (дойните крави) с дългосрочни договори. Нали се сещате колко клиенти ще се откажат от кабелни или сателитни оператори когато ще имат възможност да гледат повечето български програми с антена без да ги доят всеки месец. Не подписвайте нищо за по дълъг период от 12 месеца и внимавйте с пактните им „услуги“ защото може да видите шокираща сметка. В Булгаристан няма институция която да ги контролира и те си правят каквото си искат. По време на световното по футбол на операторите които „тестват“ цифровото излъчване в София им беше платено да прекъсват излъчването и да влошават картината. Българска му работа….

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

96 − 87 =