Home » Марки » Nokia » Nokia N-series » Неофициални снимки на Nokia N9

Неофициални снимки на Nokia N9

4 782 прочита

 

Всеки път, когато наближава събитие от типа на Nokia World, колкото по-малко дни остават, толкова по-голям е интензитета на появилите се неофициални фотоси за предстоящи модели. Разбира се, остават въпросите до колко те са актуални и реални, и ако наистина са такива, то какво точно ще представя компанията като изненада.

Е, трябва да имаме и по едно на ум, все пак в последно време става все по-модерно „случайно“ снимки на прототипи, а и самите те да се появят предпримиерно.

В случая снимките, за които говоря са на модела Nokia N9. Първите изображения са от китайски сайт (отново!), макар и с оскъдна информация за самия телефон. От снимките може да се предполагат няколко неща. Корпуса може би ще е метален, а батерията е с капацитет 1320 mAh. Според информацията диагонала на дисплея е 4 инча, а камерата ще е с LED  светкавица.

И преди да сте започнали да кроите планове за покупка, или да  се чуствате разочарование съм длъжен да ви напомня, че става дума за прототип на модела, а не краен продукт. С две думи, Nokia N9, която ще видим може би скоро на пазара е напълно вероятно да се различава доста от показаното на тези снимки.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

48 − 42 =