Home » Моите коментари » И Виваком ще предлагат цифрова телевизия

И Виваком ще предлагат цифрова телевизия

4 733 прочита

 

От февруари чувам от различни места за предстояща нова услуга на Виваком. Говоря за доставка на цифрова телевизия. Доста време нямаше никаква информация по въпроса, а според слуховете първо за персонала на телекома, а след това и за клиентите се предвиждаше продуктизиране на пакетно предложение. Явно чакането е към своя край, тъй като преди около месец в интернет се появи мейл изпратен до обектите от магазинна мрежа анонсиращ условията по новата услуга за служители.

Дали е изнесена от служител или е поредния маркетингов трик няма особено значение, нали? А ето и текста на мейла:

“Уважаеми колеги,Днес е стартът на един от най-важните и очаквани от години проекти на VIVACOM. Компанията ни разработи и съвсем скоро ще пусне официално на пазара цифрова сателитна телевизия, която да направи пакетът от интегрирани услуги за дома още по-примамлив за крайните потребители.

Пакетът от телевизионни програми е подбран така, че да задоволи всеки вкус – над 55 програми на български ,от които 5 детски канала, над 5 спортни, повече от 10 филмови, 9 музикални, 9 научно-популярни и много други.

Вярваме, че това е най-пълният пакет от телевизионни програми, в които е събрано всичко най-интересно и предпочитано за гледане. Преди официалния старт услугата се предлага ексклузивно само на колегите от компанията.

Цените
Предложението за всички нас е пакет VIVACOM TV Staff, който включва над 70 програми само за 10.80 лв на месец. За 6 лв. допълнително ще получим и HBO и HBO Comedy, а за 9 лв. HBO, HBO Comedy и Cinemax. Услугата се предлага само с инженерна инсталация, така че трябва да предвидим и еднократната инсталационна такса от 20 лв.”
 
 
Каналите включени в списъка са :

Както може би забелязвате от изброените липсват :

 • HD канали
 • VH1
 • MTV
 • The Voice
 • VIASAT NATURE
 • DA VINCI LEARNING
 • HISTORY CHANNEL
 • EUROSPORT 2
 • Discovery
 • DISCOVERY WORLD
 • MGM Channel
 • Пакета канали на Zone

От една страна причината може да е в служителския пакет, а от друга – просто да не е предвидено предлагането им.

Скоро няма да се налага да гадаем – абонатите на Виваком, с фактурите си за този месец са започнали да получават промо брошури и рекламни материали, относно нова услуга на телекома – пакет цифрова телевизия, интернет. домашен и мобилен телефон. Все още няма обявена цена на пакетния продукт, но предполагам и това ще научим през септември. А междувременно на последна страница в каталога на Виваком е поместен анонс относно цифровата телевизия…

Както се казва : „Всяка крушка си има опашка“….

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 4 = 3