Home » Марки » Apple » Стив Джобс : Просто държите своя iPhone 4 не както трябва…

Стив Джобс : Просто държите своя iPhone 4 не както трябва…

4 490 прочита

Устройството, което предизвика сериозен интерес, а и шум с появата си, което пък доведе до опашки от потребители нетърпеливи да се сдобият с него е изправено пред сериозно изпитание. Да, отново става дума за творението на Apple – iPhone 4

Истерията сякаш обзе всички, а наплива за предварителни поръчки доведе до срив в сървърите на Apple и оператора AT&T. Само дни по-късно се появиха първите проблеми – жълти петна на дисплея и по-лошо – iPhone 4 губи обхват, когато го хванете в ръка. Не знам на прекалената самоувереност или просто такъв е стила на Стив Джобс, но той веднага намери прости обяснения и на двата проблема. Петната били причинени от слепващия материал ползван за дисплея, което щяло да изчезне след няколко дни ползване. Причината била бързането от страна на Apple и Foxconn да пуснат на пазара устройството.

Много по-интересно бе решен проблема с загубата на обхват. Джобс заяви : Държите iPhone 4 по неправилния начин! И толкова! Само човек, който никога не се е докосвал до iPhone или по-точно до мобилен телефон не би задал логичния въпрос : А кой, по дяволите, е правилният начин и от кога има дефиниция за това?!

Напълно очаквано не всички са така безгрижни като г-н Джобс. Проблемите с обхвата на iPhone 4 са причината група от потребители да заведат колективен иск срещу Apple и AT&T. Жалбата е подадена в районния съд на щата Мериланд. Ищците обвиняват двете компании в небрежност, лоши практики и отношение, лъжливо представяне на продукта и други подобни.

Все още няма официално становище по случая от страна на производителя.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + = 12