Home » Марки » HTC » HTC Desire и Nexus One с новия S-LCD дисплей

HTC Desire и Nexus One с новия S-LCD дисплей

3 852 прочита

 

HTC явно изпитва затруднения със доставките на AMOLED дисплей за устройствата си, което най-вероятно е по вина на недостатъчния капацитет на подразделението на Samsung за произвoдство на AMOLED дисплеи. А подобно нещо може да с превърне в сериозен проблем за производител като HTC.


За да избегне това, меко казано неудобство, от HTC са намерили решение на проблема в промяната на технологията – все пак щом Samsung, един от най-големите производители на AMOLED дисплей не може да предложи нужния капацитет, то няма много други опции за действие. От компанията са се спрели на нова технология – S-LCD. Тя е дело на Sony и Samsung и според данните изнесени от тях е 5 пъти по-ефективна по отношение консумация на енергия, цветове, по-голям ъгъл на видимост и тн, спрямо предшествениците си.

От HTC обявиха, че ще започнат да ползват S-LCD панели към Desire, Nexus One и други модели с 3,7″ екрани по-късно това лято.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 20 = 25