Home » Марки » Apple » iPhone » Globul ще доставят iPhone 4?!

Globul ще доставят iPhone 4?!

4 768 прочита

 

Ситуацията около доставките на iPhone 4 у нас все още не е ясна, а операторите мълчат. Логично е Globul да предложат модела на пазара, тъй като към момента те са ексклузивни представители на марката (в това число включвам Германос, но те от около 2 години са под една шапка с оператора). Прокрадна се информацията, че Мтел ще започнат да предлагат micro SIM, а с такива карти работят само iPad и iPhone 4.

Отворен остава въпроса дали защото ще предложат устройството на своите абонати или с цел да привлекат нова клиентска маса закупила телефона от Глобул. Вярно, малко на принципа „като няма риба и рака е риба“, но не може да се изключи като вариант.

Глобул без да дават каквато и да е допълнителна информация по темата поместиха страница на сайта си, в която всеки желаещ може да регистрира своето желание за смартфона. Освен думите „Очаквайте скоро“, не се споменава точна дата. И не се надявайте на много – не е посочена цена или кога вашето желание ще се сбъдне. И за да бъде историята в типичен за нашите оператори стил потребителите трябва да се съгласят да предоставят личните си данни на GLOBUL, които компанията може да използва както намери за добре. Каквото и да означава това!

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

4 Responses to Globul ще доставят iPhone 4?!

 1. petyo

  01/07/2010 at 01:27

  Е Вие що за сайт сте? Информация откъде си набавяте!

  От направения сайт за регистрация става ясно че Глобул ще го предлага. Което не е никак учудващо.
  Още на презентацията(ако сте я гледали или знаете изобщо за какво иде реч) беше опоменато кога че на 24 Юни излиза в САЩ, Юли месец излиза в още 22 страни(сред които не е България),а чак по някое време Август и в останалите. Тоест информация няма и производителя (Apple)

  Цените в САЩ станаха извесни в деня на презентацията на телефона която беше 2 седмици преди пускането на телефона. И това бяха цени за 4те държави в които продажбите стартират на 24 Юни. Как искате в България да се знае 2 месеца преди това колко ще струва.

  Най-лесно е да плюете по операторите просто така. И стига с тая параноя дето като си напищете имената в някой сайт все едно са ви ограбили морално.

  Междудругото и в фформата за коментар ми искате Имената и Илейл адреса, а в формата на Глобул искат и един телефонен номер повече просто за да могат да ви доставят информацията някак. така че и Вие сте крадци ан лични данни точно колкото и Глобул!!!

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 2. Pingback: Tweets that mention Globul ще доставят iPhone 4?! | Mobile Reviews -- Topsy.com

 3. Stanley

  09/08/2010 at 23:55

  Petyo, ти да не работиш за Глобул?
  Извинявай, ама при положение, че Глобул не може да покрие половината от функциите на айфона къде са тръгнали да се бутат?
  Да, аз съм потребител на глобул, но много бих се зарадвал да видя М-тел да изкарат новия айфон. И не за друго, а защото като начало обслужването и поддръжката на каквото и да било в Глобул е под всякаква критика. Виж например Виваком. Кога се появиха и какво направиха за толкова кратко време. А Глобул тъпче на едно място и гледа как да прецака клиентите си.
  Явно това е политика на Апъл, да избират най-скапаните оператори. Защото ако сравняваш AT&T с Verizon, AT&T не може да стъпи на малкия пръст на Verizon.
  Мога да кажа за край само, че никога не бих си купил телефона Глобул, ако ще и пари да ми дават.
  iPhone 3GS 16GB, iOS4.0.1 user

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 4. petyoyo

  10/08/2010 at 22:09

  Еми като няма да си купиш от Глобул ще си го купуваш от чужбина няма да имаш гаранция и ще го земеш на маса скъпа цена само за да се правиш на моралист.Май си единствения Фен на Мтел.
  Кои опции не поддържа? Неможеш да сваляш приложения? Глобул не дава неограничен интернет? Неможеш да говориш или СМСи неможеш да пращаш. Имейла ли не работи или камерата? Кое кажи кое не ти работи?
  Глобул е скапан оператор колкото AT&T a?Колко време ги ползва или Verizon? Или просто така си чувал и си викаш айде така да бъде. Сложи и в мрежата на Verizon 10 милиона iPhona и ще стане гадна и тя.
  Не съм служител на Глобул и няма да те убеждавам колко са добри но са най-добрия български оператор предлагащ най-добрите услуги и телефони на най-добрите цени.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  GD Star Rating
  a WordPress rating system

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

38 − = 32