Home » Марки » Apple » Apple: „iPhone 4 няма проблем, но дори ние не сме безгрешни!“

Apple: „iPhone 4 няма проблем, но дори ние не сме безгрешни!“

4 058 прочита

Снощи на пресконференцията Стив Джобс продължи да поддържа тезата, че iPhone 4 няма проблем с антената, но въпреки това компанията е предвидила безплатен калъф за устройствата закупени до 30ти септември. Явно това е датата, на която ще се появи партида с вече отстранен проблем, който и в момента го няма.

„Не сме безгрешни“ бе част от заявеното пред представителите на медиите събрали се в централата на компанията. По негови думи от проблеми с антената са се оплакали само 0,55% от всички потребители на iPhone 4, които за три седмици от началото на продажбите на телефона вече са 3 милиона.

На пресконференцията Джобс обяви, че до края на месеца iPhone 4 ще се появи на пазара на още 17 страни, а също така това е и срока, до който своя дебют ще направи версията в бяло на модела. Въпреки, че това съобщение е новина само по себе си, то сред тези 17 страни не е България, което означава, че ще ни се наложи да продължим да гадаем кой от двата оператора, Мтел или Глобул, ще представят iPhone 4 у нас.

След пресконференцията част от журналистите са били допуснати до кампуса на Apple, нещо което до сега не се е случвало. Разбира се имало е ограничения за снимане без изрично разрешение от страна на съпровождащите ги служители на Apple. Представителите не само на технологични блогове, но и вестници са били допуснати до залите за проучване, разработка и тестване на нови устройства на компанията. Едва ли ще се изненадате, че акцента е бил основно върху начина на разработка и тест на антените, радиоприемането и безжичните технологии.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

[HTМL8]

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

42 + = 52