Home » Новини » Тридневно гласуване ще сложи край на конкурса за най-красива булка Мтел

Тридневно гласуване ще сложи край на конкурса за най-красива булка Мтел

3 148 прочита

Фотоалбумът със сватбените снимки на всички участнички в конкурса на М-Тел за най-красива булка в България ще бъде публикуван днес, 3 юли, в профила на телекома в социалната мрежа Facebook. От момента на публикуване на албума всеки може да гласува за най-красивата според него булка, като отбележи, че харесва нейната снимка.

Най-красивите булки ще бъдат определени на база на броя позитивни знаци “like”, които са събрани под всяка снимка. Победителките, които ще се сдобият с BlackBerry 8520 White, ще бъдат обявени на 6 юли. На този ден гласуването вече няма да е възможно и сватбеният албум вече няма да фигурира в профила на телекома във Facebook.

М-Тел се зае да открие три от най-красивите булки в България специално за дебюта на изящния смартфон BlackBerry 8520 White. Той се предлага в магазините на телекома на атрактивната цена от 199 лева или срещу 9.90 лева на лизинг, при договор за услугата BlackBerry.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

60 − = 52