Home » Марки » Apple » Ръководството на Apple е знаело за проблемите с iPhone 4

Ръководството на Apple е знаело за проблемите с iPhone 4

4 286 прочита

 

Ако сте в течение на сагата с проблемите на новия iPhone 4 и неговата антена, то може би сте сред онези постъпили разумно изчаквайки отзиви преди сляпо да се сдобият с модната играчка. Е, най-малкото сте си спестили нерви и ядове. Освен, че при хващане в ръка модела губи обхват, прекъсва разговори, то от информацията в Bloomberg става ясно, че преди година ръководството на Apple е знаело за проблема. Каква изненада!

Рубен Кабалеро, работещ в екипа инженери, отговарящ за антената, е предупредил ръководството, че избраният дизайн на телефона може да предизвика проблеми. Ама така не обичам да казвам „Нали ви казах?!“. И въпреки това : Нали ви казах?!

Историята не познава случай, в който някой да си е повярвал и до толкова самозабравил се в отношението си към потребителите и да не е изпатил от това. В конкретния случай, не само екипа разработващ модела е сигнализирал за наличие на проблем, но притеснения са били изказани и от някои оператори. Да си самовлюбен и да се държиш с потребителите си все едно света е джоба ти е едно, но да пренебрегваш собствения си екип…не се сещам за подходяща дума!

Тестовете на Consumer Reports, потвърждаващи проблема доведоха до спад от порядъка на 2% стойността на акциите на Apple. Междувременно съдът даде ход на колективно дело срещу Apple за нарушения правата на потребителите, към което се присъединиха много разочаровани фенове на модела. Всъщност от както скандала бавно, но сигурно се разразява акциите на компанията се сринаха с 10%.

Apple са насрочили пресконференция за утре, на която се очаква да излязат с някакво, каквото и да е становище по темата.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 4 = 2