Home » Новини » Потребители на Фейсбук избраха трите най-красиви булки на Мтел

Потребители на Фейсбук избраха трите най-красиви булки на Мтел

3 417 прочита

 

Три от най-красивите младоженки в страната станаха собственички на изящен смартфон в бяло – BlackBerry 8520 White.

Новите притежателки на телефона-бижу бяха определени от потребители на Фейсбук по инициатива на М-Тел. Тя стартира на 11 юни по повод дебюта на първото бяло BlackBerry в България. Потребителите на социалната мрежа пък определиха трите най-красиви булки в рамките на три дни – 3, 4 и 5 юли. В надпреварата участваха над 150 фотографии.

Младоженките, чиито снимки събраха най-голям брой „like” в булчинския албум, са Лили Гаджева, Елица Матеева-Павлова и Даниела Димова.

Лили Гаджева, съпругата на футболиста на “Левски” Владимир Гаджев, събра най-много позитивни знаци – 2082. 2020 са гласовете, които потребителите на Фейсбук дадоха за Елица Матеева-Павлова от Добрич. В челната тройка, с 1737 гласа, се нареди и още една красавица от Добрич – Даниела Димова.

BlackBerry 8520 White се предлага в магазините на телекома на атрактивната цена от 199 лева или срещу 9.90 лева на лизинг, при договор за услугата BlackBerry.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 66 = 72