Home » Новини » Конференция с неограничен брой участници с M-Tel CONFERENCE

Конференция с неограничен брой участници с M-Tel CONFERENCE

3 954 прочита

 

M-Tel CONFERENCE е най-новата услуга на телекома, разработена съвместно с Дан Електроник, благодарение на която всеки може да организира конференция с неограничен брой участници по всяко време на денонощието. Услугата работи с технологията InfoServ, запазена марка на Дан Електроник.

Всеки участник може да се включи в конференцията чрез обаждане на номер 0882-811-100, след което е нужно да въведе тонално своя Пин код и име. След това системата уведомява другите участници в конференцията за включването на нов член.

За да ползвате услугата ще се наложи да създадете собствен потребителски профил на адрес http://mtel.conference.bg. След регистрацията те получават два уникални Пин кода – Пин код на модератора и Пин код на потребителя. Модераторът трябва да сподели потребителския код и с останалите участници, за да могат и те да се включат в конференцията в предварително уговорено време.

Услугата M-Tel CONFERENCE спестява време и средства като не изисква допълнителни такси. Тя позволява приемане на обаждания от всякакви телефонни линии, а също така осигурява и достъп до подробна информация и статистика за проведените конференции.

Всеки участник заплаща стандартна цена според тарифния си план за разговорите към номера за конференцията 0882-811-100.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

78 + = 88