Home » Марки » Samsung » Samsung представи два нови модела с WinMo 6.5

Samsung представи два нови модела с WinMo 6.5

3 610 прочита

Днес Samsung анонсира два нови модела от серията Omnia – Omnia Pro 4 (B7350) и Omnia Pro 5 (B6520), и двата работещи с WinMo 6.5. Като цяло серията Omnia е ориентирана към бизнес потребителите на марката, въпреки това не е пропусната интеграцията със социални мрежи. Всъщност остана ли телефон, без значение ценови клас, който да не предлага подобна възможност?!

Със сигурност и Omnia Pro 4, и Omnia Pro 5 ще зарадват голяма група почитатели на WinMo 6.5, но е странно решение от страна на производителя да пуска телефони с операционна система, която скоро ще е „стара“. Все пак се очаква появата на WinPho 7…Както и да е! Пътници има за всеки влак, нали?

Все още няма информация относно цената на моделите, но от в съобщението за пресата е конкретизиран месеца, в който ще се появят на пазарите – Omnia Pro 4 ще се продава от юли, а Omnia Pro 5 от август. А докато чакате появата на двата модела можете да прегледате и характеристиките, които ще предложат на бъдещите си потребители.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 3 = 5