Home » Марки » Nokia » Nokia C-series » Nokia представи модели с две СИМ карти от C-серия

Nokia представи модели с две СИМ карти от C-серия

4 987 прочита

 

Ето новина, която заслужава внимание – Nokia представи два от моделите си от серия C. Това са и първите устройства работещи с две СИМ карти. Слушалките ще се появят на пазара под имената Nokia C1-00, който ще се продава на цена около 30 евро, който се очаква в трето тримесечие и Nokia C2 (C2-00).

Nokia C1-00 е първият телефон на компанията, който работи с 2 SIM карти, но едновременно може да бъде активна само едната от тях – превключването между двете става посредством натискането на бутон. Предполагам цената ви е подсказала, че модела няма да има прекалено много фукции, с които да се похвали, но в едно отношение е рекордьор – работата му в режим на изчакване с един заряд е 6 седмици!!! Освен това Nokia C1-00 ще ви предложи фенерче и FM радио както и цветен дисплей и стандартен жак за слушалки.

Nokia C2 (C2-00), който също може да работи с 2 SIM карти, но те са активни едновременно. Модела разполага с Ovi Life Tools, Ovi Mail и Nokia Messaging. Добавени са FM радио и музикален плеър, както и слот за microSD. Цената, на която се очаква да се появи на пазара е около 45 евро от края на последното тримесечие на годината.

Към Nokia C1 серията ще има още две допълнение – C1-01 и C1-02.  Те ще работят с една СИМ карта, но пък тяхно преимущество ще е цената, а тя е най-ниската за модел на Nokia с microSD карта. Моделите разполагат с цветен дисплей, GPRS. Nokia C1 (C1-01) има и VGA камера с опция за видео, а цената и ще е 39 евро, докато тази на C1-02 – 35 евро. Nokia C1-01 ще е на пазара в началото на последното тримесечие, а C1-02 в края му.

Повече информация можете да намерите в  Nokia Blog

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

29 − 24 =