Home » Марки » Nokia » Nokia N-series » Nokia демонстрираха редакция на видео при Nokia N8

Nokia демонстрираха редакция на видео при Nokia N8

5 738 прочита

 

Може би малко закъснели, а може би в опита си да оправят имиджа на модел, който не е виждал бял свят от Nokia неспират да пускат демо видео клипове за да ни убедят колко добър продукт ще продават. И всичко това след негативно ревю от руски блогър получил прототипно устройство за тест…

В случая става дума за демонстрация възможностите за редакция на видео или снимки от Nokia N8. Определено има какво да се види не само по отношение стабилната работа, бързата реакция на телефона, но чисто и като възможности. Снимки или клипове могат да бъдат добавени в конкретна последователност във вид на хронология на събитие, добавяне или персонализиране на заглавия и всичко това с видно опростен и лесен за ползване интерфейс.

Интересна възможност на Nokia N8 е поддръжката на USB устройство-в-движение, т.е можете да включите към телефона флашка и да обработите снимки или клипове съдържащи се в нея докато сте в движение ползвайки само интерфейса на телефона.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Nokia демонстрираха редакция на видео при Nokia N8

 1. ТА 101

  09/06/2010 at 12:06

  Поредното сложно устройство,което има и вграден телефон!

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 + 1 =