Home » Новини » Mtel предлагат телефон на закупилите Prima карта

Mtel предлагат телефон на закупилите Prima карта

4 334 прочита

Mtel започват да предлагат телефон на закупилите Prima карта! Може за повечето от вас да е нищо, но според мен това си е новина граничеща със сензация! След не месеци, а години, в които предплатените карти потънаха в забвение или поне не се радваха на онова внимание от страна на операторите, сега Мтел започват да предлагат телефон в комбинация с Prima.

От 7 юни в магазините на „М-Тел“ всички Prima потребители ще имат възможност да закупят Vodafone 236, който има допълнителни функции, които да улеснят клиентите на предплатената услуга на оператора. Модела е снабден с удобства улесняващи абонатите на предплатени карти. Чрез специален клавиш „Зареждане“ клиентите могат бързо и напълно безплатно да презареждат своята Prima карта с ваучер, а функцията „Баланс индикатор“ ще позволи проследяване на наличността по предплатената карта във всеки един момент.

Индикатор с цветна скала извежда на дисплея моментната наличността по картата. Vodafone 236 ще може да бъде закупен само в магазините на „М-Тел“ в комплект с „Prima За Теб!“ за 39 лева или „Prima 4Kids“ за 35 лева.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 77 = 81