Home » Марки » Apple » Apple стартират рекламната си платформа iAds на 1 юли

Apple стартират рекламната си платформа iAds на 1 юли

3 488 прочита

 

Сега, след като мина премиерата на новия iPhone 4 е време за още новини от Apple. На събитието по представянето на новия модел Стив Джобс обяви, че предстои старта и на мобилната рекламна платформа на Apple – iAds.

Премиерната дата е 1 юли, когато ще тръгнат рекламни кампании за компании като Nissan, Citi, Unilever, AT&T, Channel, GE, Liberty Mutual, State Farm, Geico, Campbell’s, Sears, JCPenny, Target, Best Buy, TBS, Disney и още други. За момента от Apple имат заявки за реклама за втората половина на 2010 г. на стойност $60 милиона. По думите на Джобс платформата ще отвори нови перспективи пред разработчиците на приложения за монетизация на труда им. Приходите ще се делят в съотношение 60:40, като 60% отиват при разработчиците. Плановете на Apple са iAds да заеме около 48% от пазара на мобилни реклами.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

90 − 88 =