Home » Новини » Нова GPS-услуга – M-Tel AUTO CONTROL

Нова GPS-услуга – M-Tel AUTO CONTROL

3 837 прочита

 

М-Tel AUTO CONTROL осигурява надежден контрол над средствата за транспорт навсякъде и по всяко време независимо от тяхното местоположение – в България или в чужбина. Иновативната услуга предлага и редица допълнителни предимства. С нея може да се проследява скоростта, с която автомобилът се движи, посоката на движение, както и изминатия маршрут и пробег за период от време върху карти на Google Maps.

Чрез M-Tel AUTO CONTROL е възможно да се дефинират различни нива на достъп на отделни потребители до системата, както и да се добавят допълнителни обекти и зони върху картата с цел последващ контрол на посещенията в тях. Сред опциите е и задаването на задължителни маршрути на движение на автомобилите и проследяване на всяко отклонение.

Сред допълнителните опции, които всеки потребител може да добави към услугата са и контрол на горивото на автомобила, SOS бутон и възможност за монтаж на устройството на скрито място.

М-Tel AUTO CONTROL ще се предлага в магазините на М-Тел от 23 юни. Цената на устройството е 180 лева, а месечната такса при сключване на едногодишен договор е 23.90 лева. При подписване на двугодишен договор месечната такса е 19.90 лева. Устройството за използване на GPS-услугата може да бъде купено и на лизинг срещу 43.80 лева за срок от една година или за 29.90 лева за две години.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

55 − = 53