Home » Марки » Apple » М-Тел ще предлага micro SIM карти

М-Тел ще предлага micro SIM карти

4 497 прочита

Мтел ще са първите, които ще предложат micro SIM карти на пазара у нас. Това ще стане от следващата седмица. Не бива да се заблуждавате от размера! Чипът има памет за до 500 контакта, като в него ще са предварително заредени познатите номера на услуги – *88, *88 в чужбина, Гласова поща, Mobil Show, M-Tel Contact, Musicall, Studio 88.

iPad и iPhone 4 са единствените устройства на пазара, които към момента ползват micro SIM. През есента на миналата година по време на представянето на Windows Mobile 6.5 в България Андреас Майерхофер заяви, че „М-Тел“ ще предложи телефона на Apple на българските потребители, но не уточни кога ще стане това.

Дали подобна новина би трябвало да ни накара да се замисли малко по-сериозно, дали няма връзка със скорошната премиера на iPhone 4?! Сигурен съм, че от оператора няма да ни карат да чакаме дълго.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

38 − = 37