Home » Марки » BlackBerry » Мтел издирват трите най-красиви булки

Мтел издирват трите най-красиви булки

4 437 прочита

 

От следващата седмица оператора Мтел ще предлага BlackBerry 8520 White, като за неговата примиера се идирват три от най-красивите булки у нас. Всяка една от трите избрани дами ще стане собственик на една от първите бройки от BlackBerry 8520 White, които ще им бъдат подарени от Mtel.

BlackBerry 8520 White ще се предлага в магазините на телекома от следващата седмица на цена от 199 лева, или срещу 9.90 лева на лизинг при договор за услугата BlackBerry. Именно заради дебюта на модела от оператора са се заели със издирването на три от най-красивите булки в България, които ще се наредят сред първите притежателки на BlackBerry 8520 White.

Ако предизвикателството ви е заинтригувало, то всяка дама може да се включи в надпреварата, а за целта трябва да изпрати снимка от своя сватбен ден на адрес bulka@mobiltel.bg, както и контакти за връзка. „М-Тел“ ще събира снимки за конкурса от днес в продължение на три седмици.

На 3 юли фотоалбумът със сватбените снимки на всички участнички ще бъде публикуван в профила на „М-Тел“ във Facebook. След това в продължение на три дни всеки ще може да гласува за най-красивата според него булка, като отбележи, че харесва нейната снимка. Резултата ще е ясен на 6 юли и естествено три от събралите най-много гласове ще се сдобият с BlackBerry 8520 White.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

39 − = 33