Home » Новини » Sony Ericsson XPERIA X10 само за 31,90лв в Германос и Глобул!

Sony Ericsson XPERIA X10 само за 31,90лв в Германос и Глобул!

4 540 прочита

 

Sony Ericsson XPERIA X10 е първият модел на компанията работещ под операционна система Android. Базиран на традициите и опита на Sony Ericsson в областта на забавленията XPERIA X10 представя нова UX платформа.

Новата UX (user experience) платформа позволява на потребителите да организират всичко в телефона си и да открият нови измерения чрез най-отвореното, подчинено на човешките потребности и интуитивно потребителско изживяване, познато досега. Потребителят може да изтегли много нови приложения от множество онлайн магазини като PlayNow и Android Market. Сензорният 4-инчов екран е устойчив на надраскване и поддържа функцията за автоматично завъртане на дисплея.

XPERIA X10 предлага Wi-Fi и Bluetooth свързаност и разчита на процесор 1GHz Qualcomm SnapdragonTM QSD8250. Вграденият А-GPS работи с приложения като Google Maps (с изглед на улици) и автоматично обозначаване на снимки, направени с камерата в телефона.

Само в Germanos всички настоящи и бъдещи фенове на Sony Ericsson   могат да притежават  модела само за 31,90лв/месец  с програма Web&Talk Ultra, за 2 години.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

One Response to Sony Ericsson XPERIA X10 само за 31,90лв в Германос и Глобул!

  1. Pingback: Tweets that mention Sony Ericsson XPERIA X10 само за 31,90лв в Германос и Глобул!:   Sony Ericsson XPERIA X10 е първият модел на к... -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + 3 =