Home » Марки » Nokia » Ovi Maps представиха безплатна и подобрена версия с карта на България

Ovi Maps представиха безплатна и подобрена версия с карта на България

4 757 прочита

 

“Искаме да направим ползването на мобилния за навигация, толкова лесно, колкото ползването му за изпращане на съобщения или правене на снимки. Вярваме, че като направим достъпни безплатно най-добрите карти с гласова навигация ще ускорим този процес”, обясни Карл Плечко, мениджър Потребителски интернет услуги за Адриатика и Балканите по повод представянето на новата версия на Ovi Maps и картите за навигация в България.

Новата версия на Ovi Maps включва важни функции на навигацията за ходене пеш или придвижване с кола като гласова навигация за 74 държави на 46 езика, информация за трафика за над 10 страни,както и детайлни карти на над 180 държави. Българската версия ще бъде също оборудвана с гласова навигация и ще включва всички адаптирани функции.

Ovi Maps е налична незабавно за сваляне с 11 апарата на Nokia, включително популярните Nokia N97 mini, Nokia X6, Nokia N97, E72, E55, E52, Nokia 6730 classic, Nokia 6710 Navigator, Nokia 5800 Xpressmusic, Nokia 5800 Navigation Edition, Nokia 5230.

Ако модела ви попада в списъка по-горе, то безплатно можете да свалите версия на Ovi Maps от тук.

Интересно е, че вече няколко пъти чувам оплаквания от потребители относно работата на приложението на телефоните им. Проблема се е появил както при пре-инсталирани, т.е закупен телефон с вече наличен софтуер, така и при телефони с допълнително инсталиран софтуер. И в двата случая след обновяване или стартиране на по-горе описаната безплатна версия спира намирането на спътници, което не се е наблюдавало в тестовия период. Вие сблъскахте ли се с подобен проблем?

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 4 = 2