Home » Марки » Nokia » Nokia N-series » Nokia N8 с модификация за 32GB?!

Nokia N8 с модификация за 32GB?!

5 026 прочита

Nokia N8, поправете ме ако греша, но е на път да измести ако не по друго, то по вдигнат шум, коментари, публикации и слухове дори продуктите на конкурента Apple…Макар и далеч от момента, в който ще се появи на пазара вече няколко работни модела достигнаха до различни блогове и сайтове и получиха своя момент на слава. Дали случайно или не, не бих се наел да коментирам, макар според мен подобно нещо да не може да се случи без умисъл…

Да оставим на страна маркетинговия отдел на Nokia и неговите стратегии, без това след критиките от руски блог по адрес на Nokia N8 ще са твърде заети да поизтупат имиджа на устройството преди да го пуснат в продажба.

Сега една от тези предпродажбени слушалки е достихнала до ArabNokia, и по-конкретно неговия форум. Там потребител е качил снимки на модела, по които ако се съди ще ви се наложи да ползвате отвертка за да развиете двете болтчета за да свалите батерията на устройството. Доста странно решение от Nokia, не мислите ли?

Ако се съди по снимката пусната пък от друг арабски сайт и надписа на кутията на модела „32GB“ то може би става дума, или поне можем да се надяваме и помечтаем, че иде реч за модификацията Nokia N8 32GB, която както и името подсказва ще разполага с 32GB вградена памет.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 + = 16