Home » Марки » Nokia » Nokia представи своя Car Kit CK-200 с атрактивно видео

Nokia представи своя Car Kit CK-200 с атрактивно видео

4 220 прочита

 

Nokia разшириха възможностите за своите потребители ползващи активно мобилния си телефон докато шофират. С атрактивно видео компанията представи новия си модел Car Kit CK-200. Устройството позволява ползване с до 2 телефона едновременно, а приемането на разговорите става посредством бутон за превключване.


Car Kit CK-200 разполага с 2,5 инча дисплей, на който можете да видите не само номера или името на човека, който ви търси, но и да прегледате съобщенията получени на телефона. Устройството ви дава възможност да заредите телефонния си указател и от двата свързани към него телефона, а управлението е чрез безжично дистанционно монтиращо се на волана.

Качеството на звука се подсигурява от DSP процесора, а потребителя може да избира между различните видове подсвет на дисплея според вкуса си. Модела ще се предлага от това лято на цена около 140 евро.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

56 − = 54