Home » Новини » M-Tel Navigator 3.5 – по-бърз, по-точен и с още функции

M-Tel Navigator 3.5 – по-бърз, по-точен и с още функции

3 290 прочита

 

Днес Мтел пуснаха новата и подобрена версия на  M-Tel Navigator 3.5. Освен подобрената скорост на работа, възможностите за навигиране посредством 3D карти, потребителите ще имат възможност да споделят местоположението си със свой близки и познати посредством SMS и социални мрежи.

Потребителите ще могат да ползват търсене на адреси в България, Европа и част от Азия, както и на конкретни лица и фирми, за които има информация в „Жълти страници“ и „М-Тел Контакт“. Позволява и намирането на най-близкия интересен обект. Новата функция „Търси в един ред” предоставя по-бърз начин да открием желаната дестинация, като клиентите изписват информацията, която търсят, само на един ред. Според индивидуалното желание системата изчислява маршрута и предлага най-бързия, най-краткия, най-лесния, избягващ или предпочитащ магистралите, като дава приблизителния час на пристигане.

Услугата M-Tel Navigator е достъпна за телефони с вграден GPS-приемник. В случаите когато такъв липсва в телефона, клиентите могат да ползват външни GPS. За да се ползва, приложението за M-Tel Navigator, трябва да бъде изтеглено директно от http://navigator.mtel.bg или през портала Vodafone live! Има възможност за дневен, месечен или годишен абонамент.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + 1 =