Home » Марки » Apple » iPad » iPad с международни доставки от 28 май

iPad с международни доставки от 28 май

5 828 прочита

 

Едва ли има някой, който не знае или не е чул за новия таблет на Apple – iPad. Устройството се радва на небивал интерес в САЩ като на 28-мия ден от пускането си в продажба достигна заветните 1млн броя продени…Всичко това стана причина компанията за забави пускането му на международния пазар.

Днес Apple съобщиха, че стартират доставките за феновете на модела от  Австралия, Канада, Франция, Германия, Италия, Испания, Швейцария, Великобритания и Япония от 28 май. Цените на устройството са :

  • iPad Wi-Fi – 16GB: 479 ?
  • iPad Wi-Fi – 32GB: 579 ?
  • iPad Wi-Fi – 64GB: 679 ?
  • iPad Wi-Fi + 3G – 16GB: 579 ?
  • iPad Wi-Fi + 3G – 32GB: 679 ?
  • iPad Wi-Fi + 3G – 64GB: 779 ?

Феновете от Белгия, Австрия, Хонконг, Ирландия, Мексико, Холандия, Нова Зеландия и Сингапур ще трябва да поизчакат до юни за да се сдобият със заветното устройство.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to iPad с международни доставки от 28 май

  1. Pingback: Tweets that mention iPad с международни доставки от 28 май:   Едва ли има някой, който не знае или не е чул за новия таблет на App... -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

46 − = 42