Home » Lux & phones » Gresso представи новата си линия – Grand Monaco Sport

Gresso представи новата си линия – Grand Monaco Sport

4 694 прочита

 

Gresso след показаната неотдавна серия – Grand Monaco и нейното продължение Grand Monaco LE вече е факт новата линия за феновете на спортните автомобили. Серията излиза под името Grand Monaco Sport. Новите Grand Monaco Sport телефони следват традицията Gresso и линията на проектиране – разбира се може да се направи и паралел с по-старите братя и сестри. Продуктите на компанията се славят с високотехнологични покрития от керамика и стомана, а клавиатурата е от супер тънки суперсплави титан. Бутоните са от хирургическа стомана с лазерно качество и гравирани цифри и букви.

Ключовият елемент в новата серия Sport е кожата. Остава да се надяваме да пасва на интериора на вашата спортна кола. Очевидно въглеродната кожа е скъп материал, който е наистина трудно да се произвежда. Това е естествена кожа, но е специално подсилена и украсени с въглеродно покритие.

Grand Monaco Sport ще е достъпна с два модела : черна керамика – черна кожа и керамика металик – кожа металик. Съществуват и различни възможности за персонализация, като гравиране, специални видове кожа, различни керамика и др.

Моделите ще се продават на цени от 1850 евро, а ако вече сте взели решение, то можете да поръчате новия си телефон на страницата на Gresso.

Ако си падате по „скъпите играчки“ не пропускайте да погледнете възможностите за избор в категорията luxury phones.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Gresso представи новата си линия – Grand Monaco Sport

  1. Pingback: Tweets that mention Gresso представи новата си линия – Grand Monaco Sport:   Gresso след показаната неотдавна серия – Grand Monaco... -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

35 + = 39