Home » Новини » Globul с промо оферта за Web & Talk + iPhone

Globul с промо оферта за Web & Talk + iPhone

3 645 прочита

 

До скоро желаещите да притежават iPhone не можеха да го купят с някоя от програмите Web & Talk. Това бе до днес, сега всички могат да се възползват от промоционалната оферта на оператора. Добрите новини не свършват с това! Освен добавената опция за покупка с Web & Talk, iPhone може да бъде купен на преференциална цена при подписване и на 12 месечен договор.

А ето и как изглежда чисто ценово предложението на Глобул:

GLOBUL WEB & TALK е програма разработена от оператора Globul за ползвателите на   SMART телефони или с други думи – модерни потребители. Така клиентите на GLOBUL ще разполагат с неограничени минути за разговори и SMS в мрежата на оператора, както и с неограничен достъп до интернет през мобилния телефон. Ето малко повече за предимствата на новата програма :

  • Една такса с всичко необходимо за активните потребители
  • Неограничен брой минути и SMS в мобилната мрежа на GLOBUL
  • Неограничени МВ за интернет сърфиране и обмяна на данни
  • Избор от включени минути за разговори към други национални мрежи
  • Включени MMS в мрежата на GLOBUL

В таблицата по-долу можете да намерите подробности за програмите Web & Talk, както и цените за всяка от тях :

И както винаги стигнахме до най-важната част – дребният шрифт, който по принцип рядко четем…

  • В рамките на разумното месечно потребление – до 1500 минути и 1500 SMS месечно. В случай на надвишаване на това потребление, разговорите и SMS ще бъдат таксувани според действащия ценоразпис на GLOBUL.
  • За пакет Web&Talk Extra първите 250 MB ще бъдат предоставени на максимална скорост, останалото Интернет потребление, ще бъде със скорост 128Kbps.
  • За пакет Web&Talk Super първите 1000 MB ще бъдат предоставени на максимална скорост, останалото Интернет потребление, ще бъде със скорост 128Kbps.
  • За пакет Web&Talk Ultra първите 2500 MB ще бъдат предоставени на максимална скорост, останалото Интернет потребление, ще бъде със скорост 128Kbps

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 − = 6