Home » Марки » Apple » iPad » 1 000 000 броя продадени iPad до момента!

1 000 000 броя продадени iPad до момента!

7 910 прочита

 

В петък Стив Джобс се похвали с новите рекорди постигнати от компанията му. Ако успеха на дадено устройство се измерва посредством броя продадени от него, то определено iPad е хит.

Само 28 дни след появата си на пазара iPad счупи границата от 1 000 000 продадени бройки! Джобс не пропуска да напомни, че това е по-малко от половината от 74-те дни, които бяха нужни на първия iPhone да премине тази преграда. И за статистиката е нужно да споменем, че до момента 1,5млн пъти са свалени eBook, както и 12 000 000 приложения за устройството.

А ето и самото съобщение на компанията :

„Apple днес обяви, че продаде  своя едномилионен IPAD ™ в петък, точно 28 дни след пускането му на 3 април. IPAD потребители вече са изтеглили над 12 милиона приложения от App Store и над 1.5 милиона книги от новите iBookstore.

„Един милион iPad-a за 28 дни, което е по-малко от половината от 74, които бяха нужни за да се постигне това събитие с iPhone“, каза Стив Джобс, изпълнителен директор на Apple. Търсенето продължава да превишава предлагането и ние работим усилено, за да достигне този вълшебен продукт в ръцете на още повече клиенти. IPAD позволява на потребителите да се свързват с техните приложения и съдържание в един по-интимен, интуитивен и забавен начин, отколкото когато и да било.

Потребителите могат да сърфирате в интернет, четат и изпращат на електронна поща, да ползват и споделяне на снимки, гледане на HD видео, да слушат музика, играят игри, четат книги и още много други, като всички използват IPAD и революционната Multi-Touch ™ потребителска система. IPAD е 0,5 инча тънък и тежи само 1.5 паунда – по-тънък и по-лек от всеки лаптоп или Netbook и доставя до 10 часа живот на батерията .*

Разработчици създадоха над 5000 вълнуващи нови приложения за IPAD, които се възползват от Multi-Touch потребителски интерфейс, голям екран и висококачествени графики. IPAD ще може да се ползва с почти всички от повече от 200 000 приложения на App Store, включително приложения за iPhone вече закупени вашите iPhone® или IPod ® Touch.“

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

One Response to 1 000 000 броя продадени iPad до момента!

  1. Pingback: Tweets that mention 1 000 000 броя продадени iPad до момента!:   В петък Стив Джобс се похвали с новите рекорди постигнати от комп... -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + 4 =